Uw mandje
Jucy

Mijn Juices en ik, we go way back! Ik heb al jaren een gezonde levensstijl en doe niets liever dan experimenteren met gezonde voeding. 

In mijn studententijd maakte ik sapjes in de blender. Die bracht ik naar mijn vriendinnen tijdens de blok, om samen de moeilijke momenten door te komen. Wat verse vitamientjes, een gezellige portie girls talk en we konden er weer tegenaan.

Het idee om professioneel juices te ontwikkelen, is ontstaan tijdens mijn thesisjaar in Parijs. Vlakbij mijn appartement was er Judy (!), een hip lunchadresje, waar ik al gauw trouwe klant werd. Daar dronk ik voor het eerst cold-pressed sapjes en ik was meteen verkocht.

Wat als… Ik begon stilletjes aan te dromen van mijn eigen sapjesmerk.

Terug thuis begon ik vollop te experimenteren met mijn eigen slow-juicer. Vooral de groentesappen waren voor mij nog onbekend terrein. De reacties van vrienden en familie waren unaniem positief.

Ondertussen vind je Jucy bij lunchbars, fitnesscentra, yogacentra, broodjeszaken en bakkers in heel Vlaanderen. De eerste mooie stappen…

Als jonge starter ben ik van ’s morgens vroeg on the road en merk ik zelf de voordelen van mijn sapjes. Ze voldoen aan mijn dagelijkse portie fruit én geven mij een geweldige energy boost.

is toegevoegd aan uw mandje.
Bekijk mandje